Met de module WebBoekhouding regelt u vlot en overzichtelijk de financiële administratie.

Modules - WebBoekhouding

Boekhoudpakketten kende u waarschijnlijk al, maar de Club Webware module WebBoekhouding is meer. Niet alleen kunt u met deze module online uw boekhouding uitvoeren, maar ook de naadloze koppeling met de andere modules levert u aanzienlijke voordelen op.
Vanuit de ledenadministratie onderhoudt u bijvoorbeeld eenvoudig al uw debiteuren- en crediteurengegevens en bepaalt u wie toegang heeft tot bepaalde delen van de administratie. Bovendien worden wijzigingen automatisch binnen het gehele Club Webware pakket doorgevoerd.  

Overzicht clubfinanciën

De module WebBoekhouding geeft u overzicht op al uw financiële clubzaken. Grootboekmutaties, balansen, winst-en-verliesrekening; alle overzichten worden in printklare vorm aangemaakt of eenvoudig geëxporteerd naar Excel. 

En door het toekennen van een autorisatie bepaalt u wie eventueel inzage heeft in uw boekhouding: een bestuurslid, de kascommissie of misschien zelfs een externe adviseur.

Integratie met de module WebFacturatie

Ook hier ontdekt u opnieuw hoe alle relevante gegevens op verschillende plaatsen actueel beschikbaar zijn.
Bent u in het bezit van beide modules, dan worden facturen en incasso-opdrachten vanuit de module WebFacturatie automatisch geboekt in de boekhouding. Andersom worden binnengekomen betalingen die worden geboekt in de module WebBoekhouding, automatisch ook geregistreerd in de module WebFacturatie. Hierdoor kunt u eenvoudig betalingsherinneringen versturen, evt. per email, als facturen niet of niet volledig betaald zijn.

Functionaliteiten

Nieuwsgierig naar de functionaliteiten van deze module? Kijk hier voor een overzicht en informeer naar de mogelijkheden voor een 'preview'.

De functionaliteit van het financieel administratieve gedeelte van deze software is beoordeeld en akkoord bevonden door J. Ruitenbeek RA (directeur accountant bij accon■avm accountants en adviseurs).


WebBoekhouding is een aanvullende module op de Club Webware basismodule WebBasis. De gegevens van uw debiteuren (bijv. leden en donateurs) en crediteuren (bijv. leveranciers of de sportbond) worden via WebBasis actueel gehouden, waardoor de meest actuele gegevens ook altijd in de boekhouding beschikbaar zijn.
En door de naadloze integratie met de module WebFacturatie worden uw (contributie)facturen en incasso-opdrachten probleemloos automatisch geboekt in de boekhouding. En dat scheelt werk!

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...