Een SSL Certificaat is eigenlijk een 'must' voor elke website waarbij privacygevoelige gegevens worden uitgewisseld.

Beveiligde verbinding (SSL)

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een eenvoudig in te voeren standaardprotocol voor transactieveiligheid. Dit is een gecodeerde link tussen uw domein en de browser van de websitebezoeker. Als deze link eenmaal tot stand is gebracht, zal alle informatie tussen uw server en de browser van de bezoeker vertrouwelijk blijven.

Waarom een SSL beveiligde website?

Over het algemeen wordt een SSL verbinding gebruikt om uw website te beveiligen. Met behulp van een SSL certificaat is uw bezoeker er zeker van dat hij ook werkelijk op uw website is gekomen, en dat de door hem ingevoerde gegevens niet kunnen worden 'afgeluisterd'.

Een SSL Certificaat is eigenlijk een 'must' voor elke website waarbij privacygevoelige gegevens worden uitgewisseld. En daarmee relevant voor vrijwel iedere Club Webware website.

Wat is een SSL beveiligde website?

Een website welke is beveiligd met een SSL certificaat heeft twee eigenschappen:

  1. Met deze beveiliging is de identiteit van de website gegarandeerd, of beter de identiteit van de organisatie die eigenaar is van de website. De bezoeker weet dat hij niet wordt omgeleid. 
  2. Er wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht. De informatie die tussen uw pc en de website heen en weer gaat, is daardoor niet te lezen of te bewerken door anderen omdat deze versleuteld wordt verzonden.

Een met een SSL beveiligde website is te herkennen aan het icoontje van een hangslotje, zoals ook bij deze webpagina zichtbaar in de adresbalk van uw browservenster. En het adres van de webpagina begint dan met 'https://' i.p.v. 'http://'.

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...