Met een Service- en Onderhoudsabonnement heeft u automatisch recht op alle updates en upgrades die beschikbaar komen. Bovendien verzekert u zich voor een klein bedrag per maand van continuïteit en deskundige hulp van onze helpdesk.

Aanschaf - Service en Onderhoud & Hosting

Club Webware is een koopsysteem en u betaalt dus slechts eenmaal voor de aanschaf van uw Club Webware licentie. De jaarlijkse kosten blijven daardoor beperkt tot:

  • Kosten voor het hosten van uw webapplicatie en website
  • Kosten voor service en onderhoud (optioneel)

Hosting
U bent volledig vrij in uw keuze voor een hosting-provider waar u uw Club Webware installatie wilt onderbrengen, mits de webserver voldoet aan de systeemeisen voor het draaien van Club Webware. U kunt daarbij zelf op zoek gaan naar een passende host, maar u kunt er ook voor kiezen om de hosting - samen met een service- en onderhoudsabonnement - te laten verzorgen via Club Webware. Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden >>

Service- en onderhoudsabonnement
Met een service- en onderhoudsabonnement heeft u recht op alle updates en upgrades die beschikbaar komen. Bovendien bent u hiermee verzekerd van deskundige hulp van onze helpdesk. De kosten van dit abonnement bedragen jaarlijks € 68,50 + 20% van de actuele aanschafwaarde van de geselecteerde modules. Dit met een minimum van € 243,50 (incl. BTW).

  • Een update wordt uitgebracht als in de bestaande programmatuur dringende fouten worden ontdekt waarvoor geldt dat het oplossen daarvan eigenlijk niet kan wachten tot de eerstvolgende nieuwe versie. 
  • Een upgrade is een compleet nieuwe versie van de programmatuur, waarin grote (functionele) veranderingen zijn aangebracht, bijvoorbeeld doordat de standaardmogelijkheden van de programmatuur zijn uitgebreid.


Aan u de keuze

Ten aanzien van het Service- en onderhoudsabonnement (S&0) en Hosting heeft u drie keuzemogelijkheden: 

S&O inclusief hosting via Club WebwareS&O, hosting bij een eigen gekozen providerGeen S&O, hosting bij een eigen gekozen provider
Eén loket voor al uw vragen. Volledige ondersteuning door onze specialisten op het vlak van zowel uw webapplicatie als voor uw hosting en email. Wij staan klaar voor al uw vragen t.a.v. uw Club Webware applicatie. Voor vragen t.a.v. hosting of email zult u terecht moeten bij uw hosting-provider.Eerste 30 dagen na levering hulp en ondersteuning bij de ingebruikname. Daarna geen ondersteuning meer op het vlak van uw webapplicatie. Voor vragen t.a.v. hosting of email zult u terecht moeten bij uw hosting-provider.
Zodra er een nieuwe versie beschikbaar komt van een van uw Club Webware modules, dan wordt deze door ons opgewaardeerd naar de laatste versie. Deze updates en upgrades worden zonder uw tussenkomst door ons geinstalleerd bij de dedicated host.Zodra er een nieuwe versie beschikbaar komt van een van uw Club Webware modules, dan wordt deze door ons opgewaardeerd naar de laatste versie. Deze wordt, met uw hulp, door ons geinstalleerd bij de host van uw keuze.U heeft geen recht op nieuwe versies en updates
Garantie dat uw software up-to-date blijft.Garantie dat uw software up-to-date blijft.Uw software raakt verouderd
Toegang tot het Club Webware gebruikersforum.Toegang tot het Club Webware gebruikersforum.U heeft geen toegang tot het Club Webware gebruikersforum.

Kosten:
S&O: € 68,50 + 20% van de actuele aanschafwaarde van uw applicatie, met een minimum van € 243,50.

Hosting: Voor € 56,41 heeft u al een zeer volledig basispakket.

Kosten:
S&O: € 68,50 + 20% van de actuele aanschafwaarde van uw applicatie, met een minimum van € 243,50.

Hosting: het bedrag dat u overeenkomt met de door u geselecteerde hosting-provider.  

Kosten:
S&O: Is voor u niet van toepassing.

 

Hosting: het bedrag dat u overeenkomt met de door u geselecteerde hosting-provider.  

Prijswijzigingen voorbehouden, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW  Voorwaarden voor het afsluiten van een Service & Onderhoudsabonnement
- Wordt in eerste instantie niet gekozen voor het afsluiten van dit abonnement en is in een later stadium een update wenselijk, dan wordt het abonnement met terugwerkende kracht vanaf aanschafdatum berekend, ongeacht tussentijdse stopzetting.
- De service- en onderhoudsbedragen gaan in op de 1e dag van de maand volgend op de maand waarin uw Club Webware installatie gebruiksklaar wordt opgeleverd. Vanaf dat moment maakt uw organisatie immers ook aanspraak op nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen en aanpassingen die in Club Webware worden doorgevoerd.
Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...