WebBasis - Beheren ledenbestand

U kunt in Club Webware voor personen/leden een groot aantal persoonsgebonden gegevens administreren.
Bovendien kunt u families samenstellen, zodat gezinnen bijvoorbeeld slechts één clubblad ontvangen en de contributies van de diverse gezinsleden op één verzamelfactuur gecombineerd worden.

Verder kunt u heel gemakkelijk groeperingen definiëren en de leden daaraan koppelen, bijv. voor het indelen van teams en trainingsgroepen.
Die ledengroeperingen, bijv. de teamindeling, kunnen vervolgens gemakkelijk worden gepubliceerd op de website m.b.v. bouwstenen.

Doordat de ledenadministratie volledig is geïntegreerd met de clubwebsite, kunnen aspirantleden zich via de website aanmelden als nieuw lid. Zij voeren dan zelf hun persoons- en contactgegevens in, die direct in de ledenadminstratie worden vastgelegd; natuurlijk niet meteen met status 'actief lid', maar met status 'aanmelding'.
De ledenadministrateur wordt automatisch per email op de hoogte gebracht van de nieuwe aanmelding, waarna hij/zij de aanmelding verder kan verwerken.

Ook kunnen leden, mits zij zijn ingelogd, via de website hun eigen persoons- en contactgegevens wijzigen. Ook hier weer wordt de ledenadministrateur automatisch per email op de hoogte gebracht van de wijziging.

Het feit dat (aspirant)leden zelf online hun persoons- en contactgegevens kunnen invoeren en wijzigen bespaart de ledenadministrateur veel tijd en bovendien is de kans op fouten bij de invoer veel kleiner.

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...