Automatische adresaanvulling/-controle: gemakkelijk en efficiënt Nederlandse adressen invoeren op basis van postcode en huisnummer. Geen schrijffouten meer in adressen.

Modules - WebPostcodeCheck

Met de module WebPostcodeCheck kunt u tijdens gegevensinvoer de Nederlandse adressen van uw leden en andere relaties online laten controleren en automatisch laten aanvullen.

Op schermen en formulieren in de administratie en op de website waar adressen worden ingevoerd, zoals een online aanmeldingsformulier en een contactformulier, worden de ingevoerde gegevens gecontroleerd a.d.h.v. de ingevoerde postcode en eventueel het huisnummer.
Indien de postcode wordt herkend worden andere gegevens, zoals de straat en de plaats, aangevuld of gecorrigeerd voordat ze worden opgeslagen. Indien een postcode niet wordt herkend, wordt de bezoeker hiervan in kennis gesteld.

De voordelen van deze werkwijze zijn o.a.:

  • geen schrijffouten in adressen
  • geen foute postcode en straatnaam of plaatsnaam combinaties
  • gemakkelijk en efficiënt adressen invoeren op basis van postcode en huisnummer, dus tijd besparen
  • voorkomen van postretour, dus kosten besparen

Daarnaast kunt u eenvoudig de bestaande adressen in uw hele relatiebestand "in bulk" laten controleren op geldigheid en desgewenst automatisch laten corrigeren.

De kwaliteit van de Nederlandse adressen in uw administratie wordt met dit alles aanzienlijk verhoogd.

LET OP: Om gebruik te kunnen maken van automatische adresaanvulling/-controle is, naast de aanschaf van de module WebPostcodeCheck, een abonnement op de externe Pro6PP adresvalidatiedienst noodzakelijk. Die kosten komen dus bij de jaarlijkse kosten voor het gebruik van Club Webware zelf.
Het Pro6PP-abonnement loopt via Club Webware en is daardoor voordeliger dan wanneer u een los abonnement op deze dienst zou afsluiten.


WebPostcodeCheck is een aanvullende module op de Club Webware basismodule WebBasisWebBasis maakt het o.a. mogelijk om uw leden online hun gegevens te laten raadplegen, controleren en zonodig te wijzigen. Eenvoudig en efficiënt. 

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...