Openstaande facturen direct via iDEAL laten betalen. Dankzij de module WebIDealTargetPay is dat eenvoudig en veilig geregeld!

Modules - WebIDealTargetPay

Het bijhouden van uitstaande facturen kost vaak kostbare tijd. Met behulp van de module WebIDealTargetPay kunt u facturen direct met iDEAL laten betalen. Door de iDEAL-betalingsoptie worden facturen veilig en vaak sneller betaald, waardoor u minder lang hoeft te wachten op uw geld!

Hoe werkt iDEAL?

Nadat uw lid/relatie iDEAL heeft gekozen als betaalwijze, bijv. vanuit een "Mijn facturen" pagina op de website of via een directe betaallink in een factuuremail, komt hij/zij op een speciale iDEAL-betaalpagina op uw eigen Club Webare website.
Daar wordt dan de eigen bank geselecteerd, waarna de daadwerkelijke betaling plaatsvindt in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

iDEAL via WebIDealTargetPay

iDEALVoor betalingen via iDEAL maakt deze Club Webware module gebruik van de betaaldiensten van TargetPay. De voordelen daarvan zijn:

  • Lage kosten per transactie
  • Geen aansluit- of maandkosten
  • Gratis wekelijkse uitbetaling
  • Veilig en vertrouwd

BELANGRIJK: Om betalingen via iDEAL te kunnen ontvangen dient u zelf een account aan te maken bij TargetPay. U kunt aan TargetPay kenbaar maken dat u via Club Webware komt door die account via het volgende webadres aan te maken: https://www.targetpay.com/quickreg/101675
Deze account moet bevestigd worden met een aantal gegevens. Ook dient u ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel.
Dit zijn allemaal zaken die u los van de aanschaf van de Club Webware module WebIDealTargetPay dient te regelen.
Denk eraan dat u dit alles moet doen vóór u daadwerkelijk betalingen via iDEAL kunt ontvangen.


WebIDealTargetPay is een aanvullende module op de Club Webware module WebFacturatie. WebFacturatie maakt het o.a. mogelijk voor uw leden (contributie)berekeningen uit te voeren, te factureren en desgewenst via automatische incasso te innen. Eenvoudig en efficiënt. 

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...