Alle functionaliteiten van Club Webware zijn verdeeld over modules. Daardoor kunt u flexibel kiezen welk deel van het pakket u wilt inzetten.

Modules

Met extra modules kunt u uw vereniging of club nog meer toepassingen laten gebruiken. Dankzij deze toepassingen bent u nog beter zichtbaar voor uw doelgroep én kunt u uw leden beter bedienen. Hier vindt u een korte beschrijving van alle modules. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op!

WebAlbum

“Kunnen we op de site ook foto’s kwijt?” Natuurlijk! Een beeldverslag op de website maakt u aan met de module WebAlbum. Dat gaat makkelijk, want vooraf bewerken van de foto’s of bestanden verkleinen is niet nodig. Op diverse manieren kunt u foto’s weergeven: bijvoorbeeld als diashow of als indexpagina. In een diashow lopen de beelden telkens in elkaar over. Op de indexpagina presenteert u de foto’s als postzegels in rijen en kolommen, waarbij u de foto’s kunt selecteren voor een grotere afbeelding.

WebBoekhouding

Alles wat uw club nodig heeft voor de financiële administratie, is samengebracht in deze module. Alle boekjaren, begrotingen, dagboeken en kostenplaatsen overzichtelijk bij elkaar en naadloos gekoppeld met uw ledenadministratie en de module WebFacturatie. Op elk gewenst moment heeft u een compleet financieel overzicht. WebBoekhouding is alleen beschikbaar voor de personen die hier binnen uw vereniging of club autorisatie voor hebben.

WebPlanning

Bij verenigingen moeten er altijd veel taken uitgevoerd worden om de vereniging goed te laten draaien.
Vaak zijn daar een heleboel vrijwilligers voor nodig en moet dat werk ingepland worden.
Bardiensten zijn een goed voorbeeld.
Met de module WebPlanning wordt het inroosteren van vrijwilligers op allerlei taken een eitje.

Zoals bij alle Club Webware modules is deze planningsmodule volledig geïntegreerd met WebBasis, dus met de leden- en vrijwilligerslijst, én met de website voor overzichten en zelf inplannen.

WebFacturatie

Dit online systeem voor facturering maakt incassobestanden aan en registreert alle betalingen. Volledig SEPA-proof! Met deze module is contributieberekening een fluitje van een cent. Natuurlijk is ook deze module volledig geïntegreerd met WebBasis. En uiteraard werkt deze module ook samen met de module WebBoekhouding.

WebIDealMollie en WebIDealTargetPay

Vaak kost het bijhouden van openstaande facturen veel tijd. Met deze modules kunt u facturen direct via iDEAL laten betalen via provider Mollie of via TargetPay. Zo bespaart u veel tijd, terwijl u de leden een veilige betalingsmethode biedt.

Mollie biedt naast iDEAL ook nog andere betaalmethodes, bijv. PayPal. Ook deze andere betaalmethodes kunnen gebruikt worden vanuit de module WebIDealMollie.

WebSMS

"Kunnen we vanuit de ledenlijst ook SMS-berichten versturen, bijv. om op het laatste moment nog door te geven dat een training niet doorgaat?" Ja, dat kan zeker!
Het is eenvoudig mogelijk om direct vanuit de administratie, vanuit diverse relatieoverzichten, SMS-berichten te versturen naar leden en andere relaties. Snel en gemakkelijk!

WebPostcodeCheck

Als u een mailing verstuurt of ledeninformatie uitwisselt met een (sport)bond, is de kwaliteit van uw adressenbestand essentieel. Met deze module heeft u dat allemaal onder controle. U laat de WebPostcodeCheck gewoon alle ontbrekende gegevens aanvullen. Als aspirantleden zich aanmelden via de clubsite, zorgt deze module voor een extra check.

WebSyncAtletiek

Dankzij een goede samenwerking met de Atletiekunie kunt u met deze module automatisch wijzigingen in uw ledenadministratie uitwisselen met de administratie van de Atletiekunie. Ook kunt u een complete en actuele ledenlijst bij de sportbond opvragen en met uw eigen gegevens vergelijken. Een must voor elke atletiekvereniging in Nederland!

WebSyncKNLTB

De tennisbond KNLTB stelt een uitwisseling beschikbaar van nieuwe leden, mutaties en opzeggingen. Dat gaat een stuk efficiënter dan wanneer u het zowel in uw eigen administratie als in het extranet van de bond moet bijhouden. Het scheelt veel tijd en energie, maar ook fouten. De gegevens van de KNLTB kunt u gemakkelijk importeren in uw eigen administratie. Zo bent u altijd up-to-date!

WebSyncKNRB

Met deze module kunt u automatisch wijzigingen in uw ledenadministratie uitwisselen met de administratie van de roeibond, de KNRB. Ook kunt u een complete en actuele ledenlijst bij de KNRB opvragen en met uw eigen gegevens vergelijken. Een 'must have' voor elke roeivereniging in Nederland!

WebForum

Uw eigen besloten virtuele ontmoetingsplaats waar uw leden en gasten tips kunnen uitwisselen, afspraken kunnen maken of even kunnen napraten over een wedstrijd. Deze module kunt u indelen in rubrieken en groepen. Zo krijgt elk team een eigen plek. Leden kunnen zelf berichten plaatsen via het inlogdeel op de website. Nog mooier is dat zij zich kunnen abonneren op discussies en rubrieken!

WebGastenboek

Op dit openbare online gastenboek, dat via uw clubsite 24 uur per dag bereikbaar is, kunnen de bezoekers van uw site hun tips, ideeën en reacties kwijt.

WebGPSroutes

Met deze module kunnen vastgelegde clubroutes gepubliceerd worden op Google Maps. De leden kunnen routes van geplande tochten hier van tevoren bekijken en downloaden, om ze op hun gps navigatiesysteem te laden. Bijvoorbeeld een fietsroute, wandel- of ruiterroute, of een vaartocht. Handig bij een training, of bij het volgen van een parcours.
Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...