Ledenadministratie met Club Webware

Club Webware is hét online pakket voor de ledenadministratie van je vereniging, volledig geïntegreerd met een website en diverse optionele modules zoals een contributiesysteem.

Een overzichtelijke flexibele ledenadministratie

In de online ledenadministratie beheer je alle gegevens van je leden en relaties. De contactgegevens en andere persoonlijke informatie zoals geboortedata zijn standaard. Daarnaast kun je de ledenadministratie aanvullen met informatie die relevant is voor jouw vereniging. Denk aan het vastleggen in welke trainingsgroep of team een lid speelt, of welke taken een vrijwilliger heeft.

Samenwerken op één plek

Vele handen maken licht werk. Dat geldt ook voor het bijhouden van een administratie. Club Webware helpt je slim samen te werken door alle informatie centraal op één plek te bewaren. Daarnaast helpt Club Webware je een goede taakverdeling te maken door de toegang of rechten tot bepaalde delen in te stellen. Zo kan de ene beheerder adresgegevens aanpassen en een andere beheerder de trainingsgroep van een lid wijzigen.
Voor leden kan (een deel van) de ledenadministratie altijd beschikbaar gesteld worden op het ledendeel van de website. Zij kunnen daar bijvoorbeeld hun eigen gegevens wijzigen, direct in de ledenadministratie. Een betrouwbaardere ledenadministratie met minder werk.

Online dus altijd en overal beschikbaar

Geen mailtjes meer rondsturen met excel bestanden of afhankelijk zijn van de kwetsbaarheid van één computer met alle informatie. Club Webware draait helemaal online. Met een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone kun je met Club Webware aan de slag.

Een compleet pakket voor je vereniging

De ledenadministratie van Club Webware is slechts een onderdeel van een compleet administratie- en websitepakket. Een ledenadministratie, contributieadministratie en website met een exclusief ledendeel. Dat biedt het basissysteem van Club Webware. Je beheert alles eenvoudig direct online via de geavanceerde beheermodules en het websitebeheersysteem (CMS). Daarnaast zijn diverse aanvullende modules beschikbaar om jouw administratie en website helemaal naar wens in te richten.

Vraag de gratis demo-omgeving aan

Geheel vrijblijvend kun je kennis maken met Club Webware. We geven je toegang tot een administratie en website van een fictieve vereniging. Probeer Club Webware en kom naar een demoavond voor meer informatie. We helpen je graag de mogelijkheden te verkennen.

Meer weten?

Neem contact op met Club Webware!

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...