Website met Club Webware

Club Webware is hét online pakket voor de website van je vereniging, volledig geïntegreerd met een ledenadministratie en diverse optionele modules zoals een contributiesysteem.

Een flexibele website en beheersysteem

Het beheren van de website van je vereniging of club wordt een fluitje van een cent, zelfs als je weinig vakkennis hebt. Nieuwsberichten plaatsen, foto's en evenementen toevoegen of pagina's wijzigen. Alles is snel en simpel te beheren in het eenvoudige content managementsysteem (cms) van Club Webware. De website is geschikt voor gebruik op een tablet en smartphone en kan helemaal naar wens worden opgemaakt in jullie clubkleuren.

Website alleen voor leden

Naast de publieke website heeft Club Webware een afgeschermd deel voor leden. Op het ledendeel van de website kunnen leden via hun eigen account met elkaar communiceren, clubinformatie vinden en bijvoorbeeld hun eigen gegevens wijzigen, direct in de ledenadministratie. Zo blijft alles op één centrale plek up-to-date.

Online dus altijd en overal beschikbaar

Geen mailtjes meer rondsturen met excel bestanden of afhankelijk zijn van de kwetsbaarheid van één computer met alle informatie. Club Webware draait helemaal online. Met een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone kun je met Club Webware aan de slag.

Een compleet pakket voor je vereniging

De website van Club Webware is slechts een onderdeel van een compleet administratie- en websitepakket. Een ledenadministratie, contributieadministratie en website met een exclusief ledendeel. Dat biedt het basissysteem van Club Webware. Je beheert alles eenvoudig direct online via de geavanceerde beheermodules en het websitebeheersysteem (CMS). Daarnaast zijn diverse aanvullende modules beschikbaar om jouw administratie en website helemaal naar wens in te richten. Heb je al een website? Club Webware is prima te koppelen aan vrijwel elke website.

Vraag de gratis demo-omgeving aan

Geheel vrijblijvend kun je kennis maken met Club Webware. We geven je toegang tot een administratie en website van een fictieve vereniging. Probeer Club Webware en kom naar een demoavond voor meer informatie. We helpen je graag de mogelijkheden te verkennen.

Meer weten?

Neem contact op met Club Webware!

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...