Met de module WebForum krijgt u een online discussieforum ter beschikking op uw (club) website.

Modules - WebForum

Tips uitwisselen, nakletsen over wedstrijden, (sport)afspraken maken, iets te koop aanbieden of juist een bod doen op iets.
Met het Club Webware WebForum creëert u uw eigen virtuele ontmoetingsplaats. En u bepaalt zelf wie toegang heeft tot (een deel van) het forum. Leden of zelfs niet-leden, of juist een selecte groep. Zo kan bijvoorbeeld ieder team zijn eigen forumrubriek hebben, zonder pottenkijkers-van-buiten.

Forumgroepen en -rubrieken

Het forum is in te delen in forumgroepen en forumrubrieken. U maakt bijvoorbeeld een forumgroep aan met de naam 'Vraag en antwoord', een groep 'Ditjes en datjes' of een groep 'Vraag en aanbod'. Al deze groepen kunt u onderverdelen in rubrieken zodat ieder onderwerp - of team! - zijn eigen plek krijgt. Per forumrubriek bepaalt u wie toegang heeft.

WebForum

Beheer

Forumberichten worden rechtstreeks geplaatst via de website en niet vanuit het beheergedeelte. Toch kan het nodig zijn om daar beheer over te kunnen voeren. Bijvoorbeeld om oude berichten te verwijderen. Ook kan het voorkomen dat iemand een tekst op het forum plaatst waarvan u vindt dat die niet door de beugel kan. U kunt besluiten dit bericht te wijzigen of zelfs helemaal te verwijderen.

Daarnaast kunt u een onderwerp sluiten. Dit onderwerp wordt dan nog wel getoond, maar men kan er niet meer op reageren.

Inloggen

Iedereen die bekend is in de Club Webware administratie heeft via zijn inlogcode automatisch toegang tot het forum. Daarnaast is het ook mogelijk om mensen van buiten de club gebruik te laten maken van het forum. Zij moeten zich eerst aanmelden, waarna zij een inlogcode ontvangen. Zij hebben daarmee toegang tot alle informatie waarvoor is aangegeven dat ook bezoekers van buiten (extern) die mogen inkijken.

Forumprofiel

Iedere forumgebruiker maakt zich kenbaar door middel van een forumprofiel. De gebruiker kan dit profiel zelf wijzigen en bijvoorbeeld een foto toevoegen of een handtekening. Deze worden dan automatisch bij alle eigen forumberichten geplaatst.

Abonneren op onderwerpen

Iedere ingelogde forumbezoeker kan zich abonneren op gespreksonderwerpen of zelfs hele forumrubrieken. Zodra er een nieuw bericht of reactie wordt toegevoegd aan de betreffende rubriek ontvangt men per e-mail een notificatie.

Daarnaast kent WebForum een zoekfunctie, waarmee bezoekers per woord(combinatie) kunnen zoeken naar relevante berichten.


WebForum is een aanvullende module op de Club Webware basismodule WebBasisWebBasis maakt het o.a. mogelijk om uw leden online hun gegevens te laten raadplegen, controleren en zonodig te wijzigen. Eenvoudig en efficiënt. 

Datum Titel
18-10-2016 Demoavond AllUnited
Lees meer...
21-01-2016 Nieuwe module voor vrijwilligers-/takenplanning
Lees meer...
Club Webware
Postadres
Erasmusweg 19
2202 CA Noordwijk aan Zee
Bezoekadres
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee
tel. 06 - 19953201
email:

K.v.K. nr. 27320922, BTW nr. NL8195.87.850.B01
© 2012 - Club Webware  |  Design: Frappant

Ogenblik a.u.b. ...